Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Värme

Leende

kropp gläds

 

Omtanke

själ lyser

 

 Kärlek

hjärta dunkar

 

 

 




Fri vers av Cajsa
Läst 204 gånger
Publicerad 2007-11-03 10:07



Bookmark and Share


    Maria Malm
Då är det varmt och gott..
2007-11-03

    eva m h
Du beskriver väl vad som händer när vi blir berörda av andras värme!
2007-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg