Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I Florida finns t-shirts med alla upptänkliga texter utom den mest självklara...




Trouble in paradise - limerick

 

A hot little girl in Miami

who married a young boy named Sammy

was happy at first

but unquenchable thirst

for more sex made her nervous and clammy.

 

-O-

Yes, she suffered the seven year itch

thus she made fornication her niche

and it didn't take long

till she had her own song

where they called her "The Miami Bitch"!

 

 

 




Fri vers av © anakreon VIP
Läst 403 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-11-04 10:42

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  lilla t
haha, vilken härlig limerick!
2007-11-05

    Bodil Sandberg
hehehehehe!!!
2007-11-04
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP