Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den tysta tjejen

Den tysta tjejen

vilken ofta förblir tyst

som om någon stulit hennes stämma

 

Allt hon vill

berätta, förklara, försvara

blir isolerat inuti tanken

inne i hennes själsliv

 

Gråten som kommer överraskande

utan att hon egentligen är beredd

oftast när ensamheten kommer

i sin alldeles egnaste stund

 

Denna rädsla som är enorm

förhoppningen att den ska krympa

någon gång i framtiden

ska ske, ska hända

 

Jag VILL
 

 

 




Fri vers av Cajsa
Läst 200 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-11-04 14:37



Bookmark and Share


    Maria Malm
Håller med Bjarne.
2007-11-04

  Bjarne Nordbö
Tur du kan skriva och du gör det bra.
2007-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg