Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dags att ge upp nu...

Okej...jag ger mig...jag ger upp nu...

Får leta vidare...efter nån som du...

Tystanden allena ger mig svar på allt...

Bevarar känslan...där det är tyst och kallt...

Inte ett ord från mina läppar det hörs...

Hoppas nu bara att du inte störs...

Det som jag kände var vackert och sant...

Men nu är det bara billigt...helt utan pant...

Små bitar av hjärtat...borta för all framtid...

Men det är okej...bara du finner din frid...

Jag vill inte tjata...eller va till besvär...

För hur som helst...vet du vem jag är...?

Jag ger upp nu...för en stund i alla fall...

Nöjer mig med känslan...av att vara tom och kall....




Fri vers av Lyckohäxan Enediel
Läst 425 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2007-11-04 22:30



Bookmark and Share


    Trast
Stoiskt! Klokt. Sorgligt.
2008-01-29

  Lejonhjärtas poesi
Himmelens vacker och smärtsam likaså, den känns!
2007-11-11

    ~maria~
otroligt vackert,man kan riktigt känna igen sig.den här gillade jag verkligen.
2007-11-06

    Bodil Sandberg
Så sorgsna uppgivna ord ...onekligen starkt fångat det här..sista raden avslutar så enormt gripande!!!!
2007-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Lyckohäxan Enediel
Lyckohäxan Enediel

Mina favoriter
tack månen
Du