Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
några dagars reatreat


skriv så det glöder!

 

Nu flyr jag verkligheten ett tag
stänger in mig bakom stängda murar
läkande vila

hoppas återvända med nya tag
för att orka läsa och kommentera
era vackra poetiska inslag

 

ha det bra!




Fri vers av Maria Zena Viklund
Läst 437 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2007-11-05 07:48



Bookmark and Share


  Night Soul Woman
Detsamma vännen*kram*
ha det gott:)
2007-11-08

  Peter Matsa
snygg kommentar av Carlita nedan :)

ha det gott och kom snart tillbaka!
2007-11-06

  Carlita
vila gott, i verkligheten eller där du flyr den en stund

för sen kan man ju gott fundera kring vilken slags verklighet den här sidan är :)

ha en skön retreat du ljuva poet, kram C
2007-11-06

  hero40 VIP
Ha det så bra
under tiden och koppla av!
2007-11-05

  Vilsen Annette-hittar vägen
Välkommen tillbaka snart :)
2007-11-05

  issac.a.m
Ta den tid du behöver och kom sen tillbaka till oss med dina underbara ord,.du har lämnat ett evigt avtryck hos mig o du berör även om orden inte finns... vi väntar på dig,vi väntar på din gnista som ska rita din inspiration och tänder tysnaden av natten...Varm kram med massa energi från mig..
2007-11-05

  glittertindra
för output behövs input... och återhämtning... alla delar lika viktiga...
2007-11-05

  aol
ha det bra maria välkommen åter
2007-11-05

  isabel louise
ha det så gött Maria! hoppas du återvänder snart me friska tag..
2007-11-05

    Maria Malm
Ha det bra vännen!
2007-11-05

    wilja
ha det bra själv. vila upp dig!
tror och hoppas att du återvänder.
2007-11-05

  Lena Renman
Ha det lugnt och fint vännen vi hörs när du är tillbaka
lena
2007-11-05

  Markattan
Detsamma och välkommen åter!
2007-11-05

  Ronny Berk
så är och kan vara; när verkligheten är poeter krävs avkoppling och rekretion; ha det gott o välkommen åter när det röda bläcket pockar och flödar
2007-11-05

  Betlehemsstjärnan VIP
Nu gav du mig en ide´om att det är precis vad jag skulle behöva..
//B
2007-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund