Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kryper upp i soffan, tänder sterainljuset, kurar ihop mig med filten


Flingor från skyn

Stora flingor

från skyn faller

gör vårt landskap vitt

 

Ingen snöflinga

den andra lik

bildar vacker snömönster




Fri vers av Cajsa
Läst 171 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-11-07 13:33



Bookmark and Share


  Jessica Ebbesson
Lika fascinerande varje år första snön faller.
2007-11-07

  Lena K Nilsson VIP
Fint skrivet om snön...
2007-11-07

    Bodil Sandberg
Ja sån tur vi har..som kan njuta fyra årstider..inte ville man mista de ljuva kristaller som singlar ner om vintern...så VACKRA RADER!!!!
2007-11-07

  Cris
*så underbart vackert du får det att låta.. *
2007-11-07

    Maria Malm
Ja, nu är vintern kommen.
2007-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg