Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Seg som Sirap

Seg som sirap
Känner jag mig

När din mun rör sig fattar jag inte att du pratar
Bara blänger på dig

Kan inte få fram ett ord
Inte av mening
Utan helt
Våldtagen
Av dumhet

Känner mig blåst
Ny fönaad skulle man kunna säga
Urblåst med ett vakuum som fyllning
Förhalad, föråldrad förseningsmekanism

Helt pucko

Saknar våren
Då ska jag slicka alla såren
Växa och bli hel som människa

Vältra mig i amöba drägel
Och ändå känna mig hel




Fri vers av lilla t
Läst 314 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-11-08 21:12



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Tragikomisk och med en absurd ådra, gillar den !!
2007-11-09
  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t