Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fredagkväll

Faller som en fura

in i trötthetens land

 

ögonen vill inte vara öppna

sluter mig för att göra saker

 

blir liggandes på soffan

denna regniga fredagkväll




Fri vers av Cajsa
Läst 259 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-09 15:00



Bookmark and Share


  Annmargreta
Skönt att få var i Trötthetensland!
Fint Cajsa!
2007-11-09

  Bjarne Nordbö
Stillsamt konstaterande som inte låter så illa.
2007-11-09

  charlotte hedendahl
Det låter som en mysig kväll !
2007-11-09

    Bodil Sandberg
Ja men det låter ju ganska skönt det där...ibland måste man få bara vara...och gå in i sig själv..ta vägen in i trötthetens land!!!
2007-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg