Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snöflingor

Stora snöflingor

från himlen nu faller ner

 

värmeljus brinner




Bunden vers (Haiku) av Cajsa
Läst 241 gånger
Publicerad 2007-11-09 19:57



Bookmark and Share


  पिWhite Eagleॡ gästas av &#
Igloo känsla
2007-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg