Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den vita kamelian

 

Kvinnans väg på jorden
vem vandrar hennes steg
hennes sång i hjärtat
flyger fortare än vinden

hennes okyssta mun
speglas i silversjön
hennes trofasta mod
lovar ingen bot
ingen näring för själen

i hjärtats tysta lagar
där längtan slagit rot
fylls med stilla lugn
när visheten klarnat

där rötter flätas samman
under djupa myllan
förgrenar sig modersjälen
söker samhörighet
med vita kamelian

 




Fri vers av Maria Zena Viklund
Läst 359 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2007-11-10 23:54



Bookmark and Share


  ~~*MariamAurore*~~
du skriver så målande
så vackert
så genuint
och så fantastiskt
att jag bara måste
applådera
i mängder !!

kram
2007-11-17

  devilsangel
Ljuvligt vackert...Beundrar ditt ordförråd och livliga fantasi. Du fastnar aldrig i ett ämne och det är en sann skribent!
2007-11-11

  issac.a.m
Underbra rader...
2007-11-11

  Ronny Berk
blomstarar om kyssar som speglar sin längtans poesi; tycker om den...
2007-11-11

  Lena Renman
Vacker poesi om kvinnosjälens vandring med naturen och bådas skönhet.

Lena
2007-11-11

  isabel louise
vackert
2007-11-11

  drakbruden VIP
ljuvlig är det ord som faller på mina läppar!
2007-11-11

  hero40 VIP
Vacker poesi Maria!
Applåder!
2007-11-11

  aol
ursäkta datorn hängde sigså jag bara tryckte gång på gång
men beröm fick du
2007-11-11

  aol
så vacker poesi
2007-11-11

  aol
så vacker poesi
2007-11-11

  aol
så vacker poesi
2007-11-11

  aol
så vacker poesi
2007-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund