Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ur tunnlar av ljus

 

Mitt hjärta är en seglande svala
fritt flyger den i universums rymd

i skymningstid vänder svalan åter
till kejsarinnans palats
för att hämta förnyade krafter
åt sina kraftlösa vingar

med uthålligt mod
breder ut sig mot ny horisont
nya himlar att möta

tacksamhet för er som sänt
rekreation och vila
vederkvickelse för utmattad själ

likt en hind
som vid vattnets källa
släcker sin törst

med nya krafter
kan fortsätta sin färd

svalan flyger högt
känner livets rytm
under sina vingar

bygger nytt bo
för själslig ro
och nyrest tro
för hjärtas sång till livet




Fri vers av Maria Zena Viklund
Läst 341 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-11-11 23:39



Bookmark and Share


  Vilsen Annette-hittar vägen
Kommentar nr 1000
(upptäckte nyss att jag hade 999 bakom mig)
Och jag ler av dina härliga ord i din text....
2007-11-12

  Patrick K
vackert och kärleksfullt! fin bild! :)
2007-11-12

  isabel louise
väldigt vackert :)
2007-11-12

  Fredrik P. VIP
tre rim på raken
som slutstrof
med meningsfullt
innehåll. Vackert!
2007-11-12

    Maria Malm
Vackra bilder seglar upp inför mina ögon..
2007-11-12

  ~~*MariamAurore*~~
Du är jättebra på skriva
jag blir lika hänförd varje gång
jag läser någonting du skrivit

kram
2007-11-12

  Lena Renman
Mjukt vackert och fantasiskapat... Såg just Never Endig Story i repriss för att kolla om DVD:n har \"ge bort i present läge\" och det hade den... Bra budskap och så :-)
Dream on...


Lena som bloggar just nu
2007-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund