Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min agape

 

Salig är min längtan
min eros
inför dina gröna ögons länder
min sköra förväntan

din skönhet väcker
min agape
fyller mig med lust och mod

att älska dina vida stränder
där får jag vila uti ditt helgade blod

där varje våg möter mitt hjärta
flyter fram i passionens flod

din längtansfyllda njutning
vilar i mina händer

mitt liv

mitt hopp

min tro




Fri vers av Maria Zena Viklund
Läst 203 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-11-12 12:36



Bookmark and Share


  Patrick K
Gillar hur du betonar det sista, blir extra tydligt med kursiv stil också!
Bravo! Fint skrivet!!
2007-11-12

  Michaela Dutius
Mycket vacker-tankarna stillnar och jag bara njuuuter
2007-11-12

  Jojo
Å så vackert!! Blir alldeles rörd.
2007-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund