Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Religionen har ingen ensamrätt på andlighet

 

Låt mig vara fri...
under mina vingars tillflykt

låt ej rädslan
vara det som styr min färd...

låt hellre mitt hjärtas slag
vara det som bär

 

genom livet




Fri vers av Maria Zena Viklund
Läst 280 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2007-11-12 12:39



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Härligt uttryckt frihetslängtan !!
2007-11-19

  Vilsen Annette-hittar vägen
Perfekt överskrift och kloka ord!
2007-11-12

  glittertindra
en text vi alla borde bära med oss...
2007-11-12

  * Ammi *
fint!
2007-11-12

  Bjarne Nordbö
Sunda tankar vackra ord.
2007-11-12

    Maria Malm
Bra skrivet.
2007-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund