Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min bästa vän

Min bästa vän

ta dagen som den kommer

glöm dina måsten för en stund

 

Lev ditt liv för dig

ett par timmar

vila, koppla av

 

Ta ut en ledig dag

från det som tynger dig

 

Kom hem till mig

vi kan skratta tillsammans

prata, äta onyttig mat

godis och dricka

 

Vill ta bort din stress

skänka dig lugn och ro

 

Min bästa vän

jag finns här för dig




Fri vers av Cajsa
Läst 338 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-11-13 15:06



Bookmark and Share


  Susanne Ljung Adriansson VIP
En sådan vän skulle nog alla vilja ha.
2007-11-13

    Lindizz
fint skrivet till en bästa vän. Kram
2007-11-13

    Maria Malm
Fint ordat.
2007-11-13

  devilsangel
så fina ord till din bästa vän...Precis så ska det vara om man är riktiga vänner! Vilken gåva!
2007-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg