Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Önskar

Önskar

kunde stänga av

det som rör sig inuti

 

tankar som tänks

 

Önskar

kunde gråta ut

det som sårar inuti

 

känslor som känns

 

Önskar

kunde sova ut

timmarna som saknas inuti

 

trötthet som tröttar

 

Önskar

kunde fylla livet

det som glädjer inuti

 

skratt som skrattas

 

Önskar...




Fri vers av Cajsa
Läst 223 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-13 23:39



Bookmark and Share


    Maria Malm
Du kommer att kunna detta.
2007-11-14

  Maria Zena Viklund
vacker önskan du kommer bli hörd!
2007-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg