Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är bara ett jag

Jag är bara ett jag


Ett jag som väntar Förordet
    till universum
och dess slut. Dikterna
sjunker i dimman
    med poeterna


Vem spelar fram det nya världsalltet?


Handtrumma, benflöjt,
    en sträng som darrar


Stjärnorna dör
    och föds på nytt




Fri vers av Björn Nilsson VIP
Läst 290 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-14 10:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Björn Nilsson
Björn Nilsson VIP