Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skulle bara bjuda på en kopp kaffe

Du på bordet ställer din kopp
sedan du sträcker på din kropp
Mitt inre undrar vad som sker
när du ett leende mig ger


Din hand smeker ömt mitt lår
dina ögon frågar om du får
Du flämtar i mitt öra
de ord som jag vill höra


Dina kyssar mer krävande
mitt bröst mer hävande
din tunga söker min
jag är redo att bli din


Din tyngd jag nu möter
min kropp nu dig blöter
vi förenas och blir som ett
på dig blir jag aldrig mätt




Fri vers av charlotte hedendahl
Läst 636 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2007-11-15 15:56



Bookmark and Share


  Filosofen2
Så underbart!
2011-03-13

    Noomi
mmm... härlig kaffebjudning..
2007-12-13

  Larz Gustafsson VIP
Say no MORE!
Nudge, nudge, wink, wink...
2007-11-27

  Ronny Berk
så vackert och kärleksfullt beskrivet om människors möten under vardag och fest...ja...
2007-11-27

  boen
Och vad händer om en man bjuder på kaffe?

Väl rimmat!
2007-11-23

  Ulf Lagerholm
det tycker jag är en vacker och
sensuell text föranledd av bara
en kopp kaffe -
2007-11-20

  Mats Henricson
Knappast koffeinfritt, häftig och lustfylld erotik, du KAN du !
2007-11-19

  Obnoxious
Tänk om man var lika duktig som dej på att bjuda på kaffe :)
2007-11-18

  Yvonne
Den här dikten gillar jag. Ljuvligt, eggande skriven och på härligt rim. Applåd!
2007-11-17

  Per Teofilusson
Jag har alltid tyckt om kaffe!
2007-11-16

  aol
så eggande gott
2007-11-15

    Aurora Borealis
Tänk så det kan gå när man bjuder på en kopp kaffe! Bra skrivet!
2007-11-15
  > Nästa text
< Föregående

charlotte hedendahl
charlotte hedendahl