Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet är som en orientering, där jag har gått vilse...




...kartan är inte min

och var tusan har jag hittat kompassen

den fungerar ju inte!

det var inte hit jag skulle komma

måste ha tagit ut fel kompasskurs

hamnat vilse

på livets krångliga stil

har inte hittat alla kontroller

som skulle vara med

eller också har jag hittat kontroller som inte skulle vara med

nej jag är vilsen och yr

och nu går man skallgång efter mig...




Fri vers av Aurora Borealis
Läst 401 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-15 16:05



Bookmark and Share


  Yvonne
Fantastisk dikt med bra tema. Vi är nog många som tappat kompassen och gått vilse på livets stig.
2007-11-17

  charlotte hedendahl
Genialisk titel! Känner så väl igen mig ,att det gör ont! Ett rop på hjälp som är väldigt väl formulerat!
2007-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Aurora Borealis