Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
**


I morgonljuset faller alla stjärnor

Någonstans vaknade jag upp
för första gången
sen solen försvann och persiennerna
bildade mönster på väggarna

Jag kan klättra upp ovanför molnen
och styra morgonljuset med garntrådarna
söndagsmelodier som vandrar längs taklisterna
och i min mage faller korthus

Solkatter över naken hud och drömmar
som får lakanen att bli skrynkliga

Kanske kommer jag snart andas en
annan stadsluft och vira förhoppningarna
runt mina vrister
upptäcka mjuka läppar och fingra på
ett kallt broräcke med fallna stjärnor

och inuti mig brinner korten upp

Explosioner under ögonlocken
och darriga fingerspetsar mot din skuldra
morgonljus och kvällsljus regnar ner
och jag kapitulerar mot fjärilarna




Fri vers av Nicole Margit
Läst 549 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-11-15 19:36



Bookmark and Share


    Oprofessionell
jag gillar bilderna du frammanar med denna text
2007-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Nicole Margit
Nicole Margit