Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nej, jag menar inte Jahve...


Ta allt jag äger och har

 

Du suger ut mitt blod
blir en förtorkad flod

Du rycker ut mina rötter
står med förfallna fötter

Du sätter mig i brand
bort från mitt eget land

Du tar allt jag har
och jag lider helvetens kval

 

ändå säger jag
du är mitt livs utgjutelse
min sanning, min tro
min livsfurste, min bro
till paradiset




Fri vers av Maria Zena Viklund
Läst 263 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2007-11-16 17:56



Bookmark and Share


  sistermoon
nää,,, men förstår precis vad du menar och dina rader passar mig perfekt just nu ..
2007-11-16

  DanSan
*****************************


Härligt skönt och lite mystisk . . kan
det vara Agnus Dei . . . kalkens son

*APPLÅD*

*****************************
2007-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund