Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vattendroppar

Ledsna vattendroppar

på kinden faller ner

 

önskan

 vill vara den jag är

 vill känna mig värdefull och viktig




Fri vers av Cajsa
Läst 209 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-17 14:43



Bookmark and Share


    Maria Malm
Självklart är du värd detta.
2007-11-18

    eva m h
Det är du värd! Kram!
2007-11-17

  Maria Zena Viklund
det är en mycket fin önskan må du uppfylla den!
2007-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg