Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
devils-angel jag vill bara i tacksamhet tacka för de dikter du förmedlar som ger tillbaka bitar av mig själv, Tack!


Läkande spegelbilder

 

Dina berörande ord
hugger inte i sten
de hugger i hjärtat
som gjutits i
barndomens betong
hållfastbarhet,
jag vet hur det känns
att vara gjuten i cement

oförmågan att röra sig
rädslans vanmakt,
skräcken utsprungen
bakom trösklarna
som jag inte
vågade mig över
när tilliten brast

dina ord träffar likt
en förgiftad pil
med ett enda syfte,
att träffa målet
rätt in i såret

du är inte bara
en duktig poet
du är bärare av såren
där jag möter mig själv
och kan andas ut
i likhetens olikheter
är vi ändå två

tack för allt

 




Fri vers av Maria Zena Viklund
Läst 316 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-11-18 00:16



Bookmark and Share


  isabel louise
vilken härlig vacker hyllning. du beskriver det så väl.
2007-11-18

  devilsangel
Nu fick du mig att gråta...Tack detsamma vännen!
Helt underbar dikt du ger mig...Mållös...
*bokmärker förstås*
2007-11-18

  Dilsewat
Fint hyllande!
2007-11-18

  Betlehemsstjärnan VIP
En fin hyllning till en vän, men också vackert framställt för
oss andra som läser//B
2007-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund