Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flickan

Flickan i sin litenhet

sluter sig in i ett skal

ensam

 

Hon känner osynligheten

tror att ingen annan ser

smärtan

 

Flickan i sin litenhet

gömmer tankar och känslor

väl

 

Hon känner värdelösheten

tror att hon ej är viktig

oälskad

 

Flickan

vågar inte visa

hur hon mår

 

Hon är rädd för att vara till besvär

att alla som får veta

ska må dåligt

 

på grund av

henne




Fri vers av Cajsa
Läst 210 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-11-18 13:33



Bookmark and Share


  Hennes skratt är glitter
Jag känner igen mig ;_; <3 jättefint skrivet.
2007-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg