Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan

Längtar strand

längtar sol

längtar hav

längtar smekningar av svalt vatten,

av varm sol

längtar doft av tång,

längtar sinnlig njutning





Övriga genrer av Piraya
Läst 290 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-11-19 06:58



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Instämmer.
2007-12-28

    EMITSTI
Längtar verkligen ännu mer:)!
2007-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Piraya
Piraya