Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Änglasyn i fjällen

Vem vet -
kanske änglar stiger ned från gråblå berg
i mantlar vita som snöfält?


De ger mig silvertavlor
böjer sina renhornshjässor
och flyger igen mot det isiga blå.




Fri vers av Björn Nilsson VIP
Läst 314 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-18 20:29



Bookmark and Share


  Jessica Ebbesson
Vilken vacker änglasyn! Dina ord klirrar likt is..
2007-11-18

  Ulf Lagerholm
här va det kallt, mycket kallt -
men vad gör väl det när det
är varmt snickrat -
2007-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Björn Nilsson
Björn Nilsson VIP