Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Döden är inte livets motsats

 

En drömmande själ
söker
en rörelse i nattens stillhet

svävar genom panflöjtens drömmande toner

själens nattfrost väcker,
rör mig ur mig själv
mot en vackrare sfär

färdas genom rymderna
mellan död och liv

vattenmånen lyser
eldklotet svävar
genom dimensioner
landar på marken

pingstlilja slår ut
i full blomstring
när drömmen landar

och jag blir den jag är

 




Fri vers av Maria Zena Viklund
Läst 377 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2007-11-19 13:43



Bookmark and Share


  Mikael Lövkvist
PS. Jag såg att jag skrivit AMI i kommentaren här nedan. Det skulle vara ACIM (förkortning för A course in miracles). /M
2007-11-20

    wilja
vackert svävande rader, insiktsfullt i alla betydelser. och landningsplatsen är den enda rätta.
2007-11-20

  issac.a.m
Underbart....
2007-11-19

  Lasseman VIP
Wow! som när jag mediterar! väldigt vackert skrivet! som jag både känner inombords och njuter av! tror bara att döden är ingången/passagen till ett annat liv! nån annan stans! en fortsatt dröm! en ny verklighet!.. applåder ..
2007-11-19

  Söder
En underbart skriven sanning. Finfint!
2007-11-19

  Lars Anders Johansson
smakar på \"själens nattfrost\"
2007-11-19

  coffe
narturligt=vackert..jätte applåd kram c
2007-11-19

  Mikael Lövkvist
Ja, så är det! Vad vackert skrivet om dessa insikter och inre förvandlingar. Påminde mig om AMI: \"Upplysning är ingen förändring, utan blott ett igenkännande.\"
2007-11-19

    Lindizz
vackert så vackert...applåd
2007-11-19

  isabel louise
underbart vackert!
2007-11-19

  devilsangel
som en puppa när den blir fjäril..vackert!
2007-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund