Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När allt begravts

 

Ditt blyga, bleka skratt
som lade sig som bomullstussar
i skamfyllda öron

utanför bredde
snön ut sin matta
allt hade begravts

alla minnen
alla slag
alla meteroider

 

kvar fanns bara,
ängeln som hängde på vinden




Fri vers av Maria Zena Viklund
Läst 395 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2007-11-19 18:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Underbart, en sann bokmärke, tack för läsningen!
2007-11-21

    Amoreboy
berörande!
2007-11-20

  Inkarasilas
Så svidande glömt allt och fan gör det så Snyggt med, blir tamigfan en Ninja femma i ängeln.
2007-11-19

  Dilsewat
Du berövar, du bedövar
du ger oss ängeln
och man känner sig förlåten!
2007-11-19

  isabel louise
oj så bra!! mållös! bokmärks på direkten!
2007-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund