Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om att våga

 

Du får mig att lyfta så där litet i taget

fastän vingarna bär

släpar jag i marken

men med dina ord,

flyger jag ut i rymden

och älskar med natten




Fri vers av Maria Zena Viklund
Läst 323 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2007-11-20 12:27



Bookmark and Share


    Maria Malm
Så är det när någon påverkar en på ett positivt sätt.
2007-11-24

    ej medlem längre
Fina rader av ömhet, bra!
2007-11-21

  Catrin
En vacker tanke om hur vi får stöd och hjälp att våga lyfta... \"älska med natten\" är ett vackert uttryck.
2007-11-20

  Ulf Lagerholm
en fin liten sak som ju måste
uppmärksammas
2007-11-20

    wilja
den var upplyftande och för mig uppmuntrande att läsa. gillar faktiskt särskilt första raden. man kanske kan lätta lite bit för bit, man behöver inte behärska flygkonsten omedelbart.. eller nåt sånt. :)
2007-11-20

  * Ammi *
mm .. härliga rader
2007-11-20

  Bjarne Nordbö
Gott att höra att fler än jag kan ha natten som vän.
2007-11-20

  isabel louise
underbart modigt :)
2007-11-20

  Tabes
O så bra om att våga, och om att bli ingjuten kärleksfullt mod.
2007-11-20

  Dilsewat
Klockren avslut!
2007-11-20

    Lindizz
Underbart text. applåder
2007-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund