Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppvaknadet

 

När man inte längre räds
det som förut skapat vålnader
då ryms själen uti kroppen

och man vandrar mil efter mil

utan att bli trött
utstött,
eller
alltför stött 

man bara är
som vågorna till havet

ETT

 




Fri vers av Maria Zena Viklund
Läst 389 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2007-11-20 12:35



Bookmark and Share


  © anakreon VIP
En mjukt böljande rörelse
mellan det fasta
och det fria.
Applåd.
Carl-Erik
2007-11-22

  någonivärlden
Ååå, vet inte vad det är med den här texten som berör mig men något är det...
2007-11-22

  Catrin
Vilken underbart vacker harmoni i själen du här beskriver, gillas!!
2007-11-22

  charlotte hedendahl
Varma ,vackra och rofyllda ord!
2007-11-22

  Mikael Lövkvist
Ypperligt beskrivet. Vackert, vännen.
2007-11-20

  Lyckohäxan Enediel
\"man bara är
som vågorna till havet

ETT\"

Så härligt sagt...jättefint! Det säger så otroligt mycket!
2007-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund