Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fridhem

 

Svalan bygger sig ett bo
uti mitt vilda hjärta

där längtan slagit sällsam rot
uti en plågad smärta

dunmjuka vingar läker
brustna sår,
som skrivits utav svärta

för vad är ett svalebo
om inte annat än
en fridsam tro på livet

där alla delar hittat hem

 




Fri vers av Maria Zena Viklund
Läst 338 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-11-20 13:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Underbart skrivet!
2007-11-21

  Lena Renman
Vill också lära mig bygga svalbon,. tack :-) Lena
2007-11-21

  R-M
härli liten dikt med mycket klokt och tänkvärt!
2007-11-20

  Mikael Lövkvist
Strålande vackert och vist.
2007-11-20

  ~~*MariamAurore*~~
vackert
2007-11-20

  Michaela Dutius
hela dikten är jättefin och slutet är underbart
2007-11-20

  isabel louise
underbart fint
2007-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund