Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En saknad som inte i mig får plats då jag hittade tankarna


Bara du lovar att finnas kvar

En stilla saknad
kryper längs ryggen påminner
om din värme din glädje
dina händer som är
större än mina

En liten tår rullar
medvetet ner för
kinden
Gråten i halsen ner till magen
som värker av insikt

En stor saknad springer
till hjärtat stickigt
skäggstubb mot min arm

Håller dig tätt
i min famn tryggt älskling
där ingen kan skada

En liten tår till
torkas bort
tre små ord viskas i
litet öra
lyckorus i kroppens leder
vill ha dig här

En ihålig människa
utan din luft
dina fina ögon mot
mig

En saknad som
inte i mig
får plats då jag
hittade tankarna dig
som ett minne
tills timglasets sand
tagit slut

Bara som ett
underbart
vackert

MINNE

I ett virrvarv av
hjärnsubstans




Fri vers av Melisaac
Läst 667 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-22 19:21



Bookmark and Share


  Gustaphsson
Vacker
2007-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Melisaac
Melisaac