Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag hävdar att den pågående debatten om maskrosbarn är överdrievn och onyanserad! Allt lidande till trots menar jag att svårigheter skapar starka och insiktsfulla människor som inte gör om samma misstag.


Född på en dynghög

 

 

 

Maskrosblomman är beviset

att vår växtkraft stärks i skit.

Utan den, hur hade någon

av oss orkat ända hit?

 

 

 

 




Fri vers av © anakreon VIP
Läst 291 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-22 21:16

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  DanSan
****************************

Vill nog hålla med här . . . Historien
talar sitt tydliga språk . . . .???

Men varför skriver vi om det???

Maskrosor är en av de kraftfullaste
växter som finns . . . sätt ett betong
fundament . . . och den kommer vid
sidan om . . .

Min Moder älskade Maskroser . . .
och jag och min syster skrev en låt
ihop . . . HOPPET!!!

Totalt utanför smutskastning!

*****************************
2007-11-22
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP