Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själfallt

 

En hel del av en helhet

tidlösa konturer

formar tanken

skapar konstrukturen

svävar fritt

tyngdlös

kärlekens molekyler

bygger världen

jaget murar

sinnets filter

minskar sfären

själen väcker

evigt väsen

vilar här...




Fri vers av Maria Zena Viklund
Läst 335 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-11-23 22:25



Bookmark and Share


  Tabes
Luftigt skrivet. Som stora mjuka snöflingor.
2007-11-24

  Dilsewat
Dina rader får en att hoppas!
2007-11-24

  isabel louise
jag vet inte riktigt varför jag gillar texten..men jag fullkomligt älskar den! vackert och helt underbara ord!
2007-11-23

  boen
Ja, det tycks vara problem.

\"kärlekens molekyler
bygger världen
jaget murar
sinnets filter\"

Det känns på kornet!
2007-11-23

  Madjori
Speciell...Tycker om mjukheten i texten.
2007-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund