Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Enighet

 

Likt ljuset blint, mitt öga blundar
tålmodigt och tyst, vänder hemåt
skådar ensamhetens djup..

samhörighetens enighet
blir min inre sällsamma helighet
när jag dyker ner i havets botten...

finner vackraste synen
i vattnets reflektion

rytmens religion,
min inre visdom
talar...

själens språk




Fri vers av Maria Zena Viklund
Läst 300 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2007-11-23 22:49



Bookmark and Share


  Dilsewat
Du fångar djupet av mångas själar med desas ord.
2007-11-24

  drakbruden VIP
Du uttrycker så mycket kärlek med dina vackra ord. Återigen komponerar du något som målar upp verkligheten i ett gyllene skimmer.
2007-11-24

  Gawain
... rytmens religion..

Dina ord snuddar det omöjliga, sånär. Den här dikten var i min ringa smak ett rejält uttryck för god poesi.
2007-11-23

  isabel louise
vackert! din själ talar ett vackert språk Maria!
2007-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund