Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själsyn

 

Livet, vårt heliga sakrament
lev fullt ut och den kommer dig
vara trogen

livets träd, med rötter i mörka myllan
och kronan mot himlens bonad
förkroppsligar din persona

dragga ej i själens djup
låt den leva
Gudinnans härlighet
människans fullbordan

den fulla närvaron
dyrkar mötet
blottar pärlan
avkläder historian

från svunna tider

 




Fri vers av Maria Zena Viklund
Läst 297 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-11-23 23:17



Bookmark and Share


  Dilsewat
Skarpt vacker avslutning!
2007-11-24

    Maria Malm
Njuter av ordens skönhet.
2007-11-24

  issac.a.m
Underbara poetiska rader...
2007-11-24

  Ola Rydberg
otroligt vackert och poetiskt
2007-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund