Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älska ymnigt

 

Landskapet sällan skådat
sådan ymnighet
beundrad midja
formad av lera
en blandning av mörker och ljus

Plocka mig blommor från bergen
blå, vita för att smörja min kropp
skåda ljuset från naveln, 
navelskådandets port

Älska med mig
som våren föder fram ljuset
kyss mig full
låt mig känna smaken
från körsbärsblom

Älska min pilgrimsjäl
älska mig naken och väl
föd mig nya vingar
och jag ska bliva din
om du möter min själ
innan du intager min kropp
i smältdegelns hopp
bliva vi tu, förenad




Fri vers av Maria Zena Viklund
Läst 405 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2007-11-24 00:21



Bookmark and Share


  * Ammi *
passion det slår gnistor om!
2007-11-24

  aol
känner mig så varm vackert härligt
2007-11-24

  Dilsewat
Det här är kännetecknandet av din förträflliga förmåga att fånga naturen med lust! Och där till en blomma från ett berg och du får Dilsewat att beröras stimulativt!
2007-11-24

    Maria Malm
Passionerat vackert.
2007-11-24

  drakbruden VIP
Mina ord räcker inte för att beskriva skönheten i texten. En otroligt vacker komposition. Bravo!
2007-11-24

  issac.a.m
Sååå vackert...
2007-11-24

  Lena Renman
Vackert passionerat längtande och starkt.
Bönhörd blir du allt visst :-)


Lena
2007-11-24

  Söder
Detta min vän, var verkligen så vackert och öppet skrivet. Böljande skönt som ett sommarlandskap.
2007-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund