Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lika tomt som ett blankt papper



Du tror att du vet allt
Men egentligen vet du inget
Du är lika tomt som ett papper
utan tecken

Jag vill egentligen riva sönder dig i tusen bitar
Men det ända som händer
Är att du skär mig
Långa små sår som pressar fram blodet
Som rinner längst fingret
Som svider av alla bakterier
och smuts

Du bara fortsätter
Sår efter sår
Du bara njuter av allt lidande
Att långsamt få slita sönder andra
Likadant
Som de
Som sliter sönder dig.




Fri vers av amalia
Läst 445 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-24 13:17



Bookmark and Share


  Kakaan
vackert, starkt och ärligt
gillar den! =)
2007-12-20

  glittervakuum
dina ord river upp sår i mig och läker dem igen.
känner igen mig mycket.
2007-11-24
  > Nästa text
< Föregående

amalia