Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sista hänryckning

 

Du föll genom tiden
kramade om livet
i en sista hänryckning
av att inte vilja förlora modet

ty tusen miljoner tårar
är inte nog

för att beskriva din fruktan

tårarna föll
lade sig som glas skärvor
på marken

förfrysta

men nya frön väcker nytt liv
där de förra brast

när solen kommer




Fri vers av Maria Zena Viklund
Läst 382 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2007-11-25 12:20



Bookmark and Share


    Cajsa
Mycket fint skrivet
2007-11-26

    Maria Malm
Mycket fin!
2007-11-26

    Amoreboy
efter ett regn kommer solsken=))fint
2007-11-26

  * Ammi *
mkt fin!
2007-11-25

  Dilsewat
Hoppfull avslutning.
2007-11-25

  aol
ja så är det vackert
2007-11-25

  ~~*MariamAurore*~~
Magnifik ,tjejen
jättefint
2007-11-25

  Tabes
Det gör ont ibland att släppa taget. Du påminner om det vackra nya livet som väntar...
2007-11-25

  isabel louise
underbart vackert och hoppfullt.
2007-11-25

  Michaela Dutius
nya frön väcker nytt liv- tänk så härligt- påminner mig om att syrenen laddar om i november- vi ser det inte nu- men snart
2007-11-25

  issac.a.m
Gillar denna bild som du beskriver här,starka känslor som lämnar starka intryck! Det känns att nya frön skall spira upp och bära frukt och giva nya liv för kommande tider. ... eftersom de är gjorda med själ
Underbart...
2007-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund