Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spelar Roll

 

 

Utan min inre andliga regi

kan jag inte spela roll

 

för Någon




Fri vers av Nattviol
Läst 444 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-26 17:39



Bookmark and Share


    Bögen
Den var riktigt klurig och djupsinnig! Bokmärker den!
2007-11-26

  Ewa-Britt Nilson VIP
Rättesnöre
behövs, för
stor, som liten
tös! Då kan ge,
fullt ös!
2007-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol