Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Formation

 

Lego Legio Legosoldat
bygga söndra härska

 




Fri vers av Maria Zena Viklund
Läst 299 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2007-11-26 10:29



Bookmark and Share


  Dilsewat
frö, säd, skörd
sprid, förena, älska
2007-11-26

  Tabes
Och på det viset formar vi kommande generationer... Att vi aldrig lär oss.
2007-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund