Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din snöklädda boning

 

Avklädd, naken
inför Himalayas berg
sträcker ut mig i en båge
vänder ögonen mot öster

i din snöklädda boning
överlämnar jag mig...

tusen rikens solar
blir mitt tempel
när jag blir ett med dig

magiska bergens Gudinnor
dansar runt din prakt
Kumari, väntar in skymningen
anar bergets takt

dimman bäddar in
din vackra fägring
kärlekshinnan
en amore ring...

ack så ljuv, glänser
i rött och guld 
lockande och magisk
förgylld av vörnad

när du beskådar
bergets skönhet
finns inget mer att önska

än att rofyllt omslutas
av dess kropp
Himalayas andliga hopp




 




Fri vers av Maria Zena Viklund
Läst 287 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2007-11-26 22:13



Bookmark and Share


    Maria Malm
Magiskt och rofyllt.
2007-11-27

  Dilsewat
Du har fångat landskapet i mitt mystiks hjärta med dina beskrivningar!
2007-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund