Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

2008

Stora snöflingor från himlen faller ner

sakta bildas vinterlandskap

 

Snart är det första advent

mysigt med alla ljusstakar och stjärnor

 

Lucia med ljusen i sitt hår

som sprider värme och hopp

 

Julen närmar sig med stormsteg

alla julklappar lackas in

 

Ett nytt år stundar

dags för nya löften

 

Snart

2008




Fri vers av Cajsa
Läst 209 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-26 13:54



Bookmark and Share


    eva m h
Fina stämningsbilder du målar upp! Verkligen (l)ju(v)ligt!!!
2007-11-26

  Maria Zena Viklund
Det är ettans år, tid för det nya!
2007-11-26

    Maria Malm
Ja, snart är detta år till ända, och ett nytt oskrivet kommer..
2007-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg