Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Alla är välkomna till butiken Stil på Kungsgatan 23 i Skövde, ni shoppar jag bjuder på kaffe!


Anställd

 

I dag är första dagen
av mitt vuxna liv
där jag får på papper
att jag är anställd på tid

tänk, jag som aldrig velat
kännt mig inlåst och blåst
på ett liv utom detta

nu står jag här
och ler, för ett liv
som anställd på stil

jag servar och stylar
jag inreder och smilar
som om jag aldrig
gjort något annat

för vad är ett liv
utan Stil
ingen livstil
bara tidsfördriv
körd i fel fil




Fri vers av Maria Zena Viklund
Läst 292 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2007-11-26 19:25



Bookmark and Share


  Jessica Ebbesson
Vad kul..grattis!
2007-11-27

  Dilsewat
Jag är i akut behov av en dekoratör!
(Vad är det för kaffe?)
2007-11-27

    wilja
härligt, gött med jobb! jag tror du gör det med stil och klappar i händerna av din generositet, kanske du tom. kan bjuda på en av dina diktgodsaker till kaffet :)
2007-11-26

  Lena Renman
Så anställd med stil på stil vilken stil :-) *L*
Rolig text
lena
2007-11-26

  Ronny Berk
inte krävs det extrapriser för att lockas satsa hela veckopengen därstädes... ... ingår det nötkaka till kaffet...
2007-11-26

  aol
grattis och tack för inbjudan
2007-11-26

    Maria Malm
Grattis..hoppas jag får vägarna förbi..
2007-11-26

  aftermath
grattis!
nu bor jag lite långt bort..
men annars skulle jag bevista er affär!
2007-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund