Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
07-10-16


Befrukta mig

Jag är redo för det jag längtat efter så
Jag har släppt så mycket, lämnat bakom, lärt mig gå
Jag öppnar, skalar, välkomnar dagen som är ny
Sakta, sakta på min egna karta börjat sy

Vägen blir brokigare, krokigare, nu kan jag se
Allt kommer till mig, jag behöver bara be
Vila i livets vagga, i hängmattan som är blå
Befrukta mig, jag är redo för det jag längtat efter så




Fri vers av Sann
Läst 369 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-26 20:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sann
Sann

Mina favoriter
Väver trådar