Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Resan

jag svalde min stolthet

tände ljus

föll ner på knä

knäppte mina händer

det fördes en ljusstrimma genom hela mej

värme

rysningar

jag slipper nu vara ensam på min resa genom livet

jag har funnit dej...

makten som är starkare än mej själv...




Fri vers av -=em=-
Läst 378 gånger
Publicerad 2007-11-27 03:24



Bookmark and Share


    shedvil
Åh vad Skönt ... lycka till
2007-11-27
  > Nästa text
< Föregående

-=em=-
-=em=-