Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utförsäljning



    Molnen  staplas på hög;
Stuvbitar, grå-blå-vita.
    Kom och köp! Kom och köp!
Regnskurar säljes billigt!
            
             




Fri vers av Björn Nilsson VIP
Läst 315 gånger
Publicerad 2007-11-27 09:38



Bookmark and Share


  Jessica Ebbesson
Kul, charmig och annorlunda höstrea!
2007-11-27

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ja Du om vi kunde
sälja regn till Afrika
och Australien, det
har jag tänkt på
många gånger...
Där är jorden inte
bara torr, utan:
ÖVERTORR!!!!
2007-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Björn Nilsson
Björn Nilsson VIP