Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skriver själ

 

I linjen från din hand

skriver du själ

visar vem du är

 

så långt borta

men ändå så nära

flyter på vita ark

 

säg mig dina ord

är de uttryck

för din längtan

 

eller sitter de i bur

och likt fåglar vill flyga ut

bli svalans hopp på arket

 




Fri vers av Maria Zena Viklund
Läst 360 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2007-11-27 11:21



Bookmark and Share


  Night Soul Woman
Så poetiskt skrivet, underbart helt enkelt!
*stående ovation*Tack för läsningen vännen:)
*bokmärkes*
2007-11-27

  issac.a.m
så underbart.....
2007-11-27

  Ronny Berk
så finstämd poesi när alla längtans fåglar finner de friheta ordens och vingarnas lyftkrafters uppvindar...så svävar vackerorden de saligas nejder ...ja...
2007-11-27

  Ann-christin
Vacker skrivet
2007-11-27

  Lena Renman
Underbart Maria, bokmärker och du så sant så sant
Lena
2007-11-27

  Dilsewat
Drömskt vackert!
2007-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund