Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag en polkagris

 

Jag är en polkagris
rosa och vit

ränder som aldrig går ur
hur kraftigt du än suger

jag är söt och smakar gott
men efteråt kan det kännas
lite kladdigt på tungan och hakan

somom du ångrar dig det goda
vill liksom torka bort
det en gång ack så goda




Fri vers av Maria Zena Viklund
Läst 439 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-11-27 14:29



Bookmark and Share


  Madjori
Småler och fantiserar vidare :-)
Härlig text!
2007-11-27

  Söder
Smaskigt goda ord!
2007-11-27

    Maria Malm
Söt poesi.
2007-11-27

    Amoreboy
haha...fint
2007-11-27

  aol
du är en riktig gottebit hihihi
2007-11-27

  Betlehemsstjärnan VIP
det är väl tur att pokagrisar räcker väldigt länge!!
Kul text!!/B
2007-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund