Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Helvete!

den frustande borren
gräver i magen
djupa hål
det gör ont
svider som kaustiksoda
mot len hud
magsår i själen
magsyrevulkaner
utbrott
Helvete!
Jag vill känna dina armar
din hand mot min rygg och midja
din mage pressad mot min
som jag en gång känt
jag vill
Lära känna dig
hur du tänker
(för du har så många fina tankar
för tavlorna målar nästan sig själva
när du faktist slappnar av)
hur du gör när du äter din macka
och dricker ditt kaffe till frukost
Det nyvakna morgonmoset
Vill känna dig
Helvete!




Fri vers av Pontus W.U
Läst 935 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2007-11-27 22:22



Bookmark and Share


  Pallabra
Gud vad du nålar fast de rätta orden. Det börjar någonstans och rinner ut någon helt annanstans, så oväntat men ändå så rätt.
2008-03-10

  Mats Henricson
Starka känslor skriks ut i denna dikt, passionerat och upphetsat !!
2007-11-29

  Inkarasilas
Helvete då för aaaah precis så är denna (34 svordomar) jävla längtan, Perkele, låt mig skaka din hand broder, hoho! Skitsnygg text, wiiii!
2007-11-29

  Maria Zena Viklund
En Känns text, bra skrivet!
2007-11-27

  Malinosa
Jag vill lära känna...
fan, så bra...
för att vara konstruktiv: gillar jag känslan, upprepningarna (Helvete!) och innehållet. Du får tio av tio möjliga rosor av mig.
2007-11-27

  annaemelie
Känns rakt ur hjärtat, lidelse och längtan.
Fint det där om tavlorna som liksom målar sig själva..........
2007-11-27

  Sländan
Rak och ärlig och så jävla bra! Älskar dina metaforer och ditt språk!
\"Helvete!\" gör att känslorna och orden blir ännu sannare, får mer tyngd! Snyggt jobbat mannen!
2007-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Pontus W.U
Pontus W.U