Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
amen - hebreiska : ske alltså


Poeter.se - FÖR VEM


För de skrattlystet leende, skämtarna
De som dansa i ring
För soldyrkarna
som lyfter sina händer mot skyn
För potatisodlarna

För de förstummade, ordlösa
De vemodigt sorgsna
Ensamma
De frustrerade, självföraktande
För de bedrövade

För dem som grips av vrede
Av aggressioner, av hat!
För de rasande
som slår in de låsta dörrarna
För de rättrådiga

För dem som älskar och älskas
besvärjande lustan
Lockropen
från kättjan som förvillar
För allt som brinner

I all evighet
Amen




Fri vers av vera gade VIP
Läst 1682 gånger och applåderad av 30 personer
Publicerad 2007-11-28 10:51

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Federico Romano
Bra skrivet, poeter är en stor blandning av vilsna själar i stort, många vill bli älskade, några vill ge igen, andra vill skriva av sig, applåder..
2012-10-28

    ej medlem längre
Gillar
2012-10-06

  tom boreland
kram
2012-04-25

    Madeleine Ågren (Maduska)
Du fångade in oss alla med en varm kram.
2008-12-24

  -Ulla Tilemo- VIP
Man kan hoppas att evigheten räcker längre än till mars månad, då den här sajten ev. läggs ner......
2007-12-29

    papillon
Ja, sannerligen, för både soldyrkare och potatisodlare, för
- alla slagens folk i trängsel trång -
Tag denna text till era hjärtan, alla poeter, och göm den där!
2007-12-07

    söötsnö
hihi, söt text :)
2007-11-28
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP